Το «διαμάντι» της ελληνικής κτηνοτροφίας
Μία μοναδική γευστική εμπειρία!
Ο Μαύρος χοίρος Ολύμπου είναι ένας αυτόχθον θησαυρός που βρίσκεται στην κυτταρική και ιστορική μας μνήμη.
Στην κατσαρόλα με σέσκουλα και μπόλικο άνηθο, σιγομαγειρεμένος σε κρασί με κανθαρέλες για τα κρύα, στον φούρνο με πατατούλες όπως ένα κλασικό χοιρινό, αλλά και ως μπριζολάκια, στη σχάρα, με χοντρό αλάτι και θυμάρι. Με πόσους τρόπους δεν απολαμβάνεται ο ελληνικός μαύρος χοίρος, το πεντανόστιμο κρέας που τα τελευταία χρόνια σταδιακά έχει παρεισφρήσει στα μενού των καλύτερων εστιατορίων της χώρας ως εκλεκτή πρώτη ύλη.
Μαύρο χοίρο Πιερίας μπορείτε να τα δοκιμάσετε σε επιλεγμένα εστιατόρια στην περιοχή.
Μπορείτε να δοκιμάσετε τον μαύρο χοίρο Πιερίας στο εστιατόριο "Γαστροδρόμιο Εν Ολύμπω" στο Λιτόχωρο